VOER HIER UW SLOGAN IN

LASER SCHIETEN
BIJEENKOMST DE FONKEL
SUMO WORSTELEN
BIJEENKOMST DE FONKEL
SUMO WORSTELEN

Het 1e project binnen de stiching HELP US AUT is het project "Help AUT-OF-ORDER verder".

Sinds 6 november 2009 is Lianne van de Westerlo onder haar begeleiding, AUT-OF-ORDER gestart, een maandelijkse bijeenkomst voor jongvolwassenen met autisme waar ze samen bij elkaar komen en af en toe samen op stap gaan (bowlen, poolen, bioscoop) om sociaal isolement te voorkomen. Momenteel kan niet de meest optimale invulling gegeven worden aan de AUT-OF-ORDER bijeenkomsten daar het juiste materiaal ontbreekt en vanwege het beperkte budget dat de jongvolwassenen te besteden hebben. De meeste van de deelnemers hebben slechts een WAJONG uitkering.
M.i.v. dit jaar 2013 is de locatie van de AUT-OF-ORDER bijeenkomsten gewijzigd van het Badhuis naar de Fonkel. In het Badhuis stonden een pooltafel, een tafeltennistafel, een tafelvoetbal, een WII, enkele computers en een dartbord waar we gebruik van konden maken. In de Fonkel is momenteel alleen de beschikking over een TV met ingebouwde DVD. Dit materiaal biedt de groep te weinig uitdaging en de jongens hebben de neiging om alleen maar TV te gaan kijken wat niet aansluit bij de doelstelling om samen activiteiten te ondernemen.

Middels dit project wil de stichting HELP US AUT ervoor zorgen dat de juiste middelen ter beschikking komen om de AUT-OF-ORDER bijeenkomsten weer goed te laten verlopen EN om het tevens mogelijk te maken om vaker met de AUT-OF-ORDER groep samen te komen.

Op 10 januari 2014 is de "kick off" van het project "Help AUT OF ORDER verder" geweest.

Het project is begonnen en de benodigde spullen worden gekocht.
Enkele nieuwe spullen zoals een airhockeytafel, dartpijlen en de laptops worden tijdens de AUT OF ORDER bijeenkomst van 7 februari 2014 in gebruik genomen.


Op 7 februari 2014 LAN party - ingebruikname airhockeytafel laptops dartpijlen

De nieuwe laptops voor de LAN party, de airhockeytafel en de dart pijlen worden voor het eerst gebruikt.